Groter lijkende borsten

Elke vrouw wil wel een decollete. In onze huidige maatschappij, waar grote borsten bijna een must zijn, is het geen verrassing dat elke vrouw liever goed bedeeld is.
Er zijn talrijke borstverstevigingsproducten die beloven vollere borsten te geven. Maar weinigen kunnen aantonen dat ze ook echt werken. “Als de oestrogenen in deze cremes krachtig genoeg zouden zijn om doeltreffend te zijn, dan zouden de cremes niet beschikbaar zijn in de winkels” zegt Seth Matarasso, professor in de klinische dermatologie aan de universiteit van Californië, San Francisco. “Geen enkele pil kan veilig uw borstomvang vergroten”, zegt Kelly Shanahan, OB / GYN en auteur van de Week-na-Week Zwangerschapsgids. Hoewel enkel borstchirurgie je een boezem kan geven als dat van Pamela Anderson, zijn er ook minder ingrijpende opties die toch een verschil kunnen maken. Probeer daarom deze tips voor mooie borsten op elke leeftijd.

1. Oefeningen

[ad] Oefeningen helpen je niet om centimeters te ontwikkelen rond je borsten. Borsten zijn immers vetweefsel en dit kan je dus niet veranderen door te trainen. Maar door oefeningen komen je borsten hoger te zitten, omdat je je spieren traint die onder je borsten zitten die zo zorgen voor een betere ondersteuning. Deze spieren duwen de borsten omhoog, zodat ze een beetje groter en steviger lijken. Door je rugspieren te versterken, verbeter je je houding en lijkt je buste ook direct honderd keer beter. Probeer het volgende dagelijks te doen en zorg zo voor een omvangrijkere en stevigere buste:

a. De push-ups
Deze oefening zal je helpen om je borstspieren te versterken. Doe de oefening altijd met een gestrekte rug en met je knieën op de grond. Zet je handen op de vloeren zorg ervoor dat je handen mooi onder je buste staan. Buig je armen en breng jezelf lager tot je borst bijna de vloer raakt. Duw jezelf terug naar boven tot de uitgangspositie. Houd deze houding aan voor een paar seconden en buig dan je armen weer om je torso een paar centimeter van de vloer te houden. Herhaal dit tien keer. Op de tweede week doe je twee volledige sets van tien herhalingen, en op de derde week en daarna steeds drie volledige sets, om de andere dag.

Borsten

b. Aangepaste Push-ups

Dit is vergelijkbaar met de eerder push-ups. Het enige verschil is dat in plaats van de handen en knieën op de vloer, de onderarmen, de ellebogen en tenen op de vloer zijn geplaatst. De torso is omhoog, maar uw onderarmen, ellebogen en tenen blijven op de grond.

c. Back Extensions

Back extensions versterken uw bovenste en onderste rugspieren, waardoor de houding verbetert. Om dit te doen, ga na elke set van push-ups plat op de vloer liggen. Steek een arm en het tegenovergestelde been rechtdoor en tegelijk in de lucht, en houd deze positie tien seconden vast. Doe de beweging twee keer aan elke kant.

d. Bench Press

Dit is de beste oefening voor de vorm en versteviging van uw buste, want los van de buste werkt deze oefening ook voor de schouders, en de triceps (achterkant van de bovenarmen). Voor deze oefening ga je plat liggen op een bankje, met je voeten op de grond. Hou je hoofd, schouders, rug en achterste stevig op de bank tijdens de oefening. Houd de dumbbells ongeveer 18-20 cm van elkaar en evenwijdig aan de grond met je handpalmen naar boven. Duw de dumbbells langzaam recht omhoog, weg van je borst. Strek je armen, maar niet volledig, zodat je ellebogen niet geblokkeerd zijn. Houd deze positie een paar seconden aan, en laat de dumbbells dan langzaam terug zakken tot de uitgangspositie, een paar centimeter boven de borst. Adem nu in en houd uw adem in terwijl je de dumbbells omhoog brengt, en adem uit op het punt van de grootste weerstand.
Herhaal dit 8 tot 12 keer. Doe ongeveer 1 tot 3 sets per sessie, en 3 sessies per week met een dag rust tussen de sessies.

e. Armschommel

Met constant gestrekte armen zwaai je je rechterarm met de wijzers van de klok mee, terwijl uw linkerarm langs uw zijde rust. Dan doe je het omgekeerde, met je linkerarm. Doe beide armen 8 maal, en herhaal de oefening dan nog eens 8 maal met beide armen, maar nu in tegenwijzerzin.

f. Staande Push-ups

Ga op armlengte van een muur staan, gezicht naar de muur gericht. Plaats de handpalmen tegen de muur. Duw tegen de muur alsof je hem wil weg duwen, zonder je armen of ellebogen te buigen. Houd acht tellen en ontspan de armen gedurende acht tellen. Herhaal deze oefening acht tot twintig keer per dag.

g. Druk

Massage van de bovenste en buitenste gedeelten van uw buste met cirkelvormige bewegingen en met toepassing van een zachte druk. Dit helpt bij het stimuleren van de bloedtoevoer op de spieren en helpt het wegwerken van het vetweefsel van de borsten.

[ad] 2. De BH met de perfecte boost.

Als uw borsten doorhangen op uw ribben, of duidelijk scheef hangen, is het probleem misschien wel uw bh. U krijgt de meest sexy ondersteuning als u op zoek gaat naar de volgende functies in de bh:

a. Ondersteunende cups

“Als je borsten zijn niet stevig genoeg zijn, liggen ze gewoon op de bodem van de enorme bh-cup”, zegt Stacey Ellis, een bh-specialist voor Nordstrom. Kijk voor een bh met gevoerde cups die enigszins stevig aanvoelen.

b. Een stevige achterkant

Dun katoen en kant zijn dikwijls niet sterk genoeg om uw borsten te dragen. Een beha met een brede, strak geweven rugkant zal u helpen dragen aan de voorkant, en zal uw buste steviger doen lijken.

c. Beugels

beugelbh’s geven een goede lift aan uw borsten, omdat ze zorgen voor een goede ondersteuning. Zorg ervoor dat de beugel goed rond het borstweefsel zit, en een perfecte pasvorm aan uw borsten heeft, anders wordt de bh wel heel ongemakkelijk om te dragen.

3. Voeding

Voeding is een van de factoren die van invloed zijn op de groei van de borsten.
Als je wil dat je borsten er goed uitzien, is een gezonde voedingskeuze dan ook belangrijk, met zeker verse groenten en fruit in je dieet. Vrouwen met een slechte voeding hebben meestal kleinere borsten, terwijl vrouwen die aan overgewicht lijden meestal grotere borsten hebben. Een evenwichtige voeding is dus duidelijk zeer belangrijk.
Verder kan je ook sesamzaadjes aan uw dieet toevoegen. Ze staan bekend om hun doeltreffendheid in de versteviging van de borsten van vrouwen omdat ze calcium, eiwit, ijzer en fosfor bevatten.

Hoewel die goed gevulde borsten een vrouw meer zelfvertrouwen geven, maakt de borstomvang of het gebrek eraan je niet meer of minder vrouw. Schoonheid wordt niet gemeten op de borstomvang alleen. Een van de grootste dingen die een persoon aantrekkelijk maken is een positieve houding ten opzichte van jezelf en andere mensen.

Laat een reactie achter