Ochtendgymnastiek: knuffel er op los

Hoe hou je jezelf gezond en fit? Dat is toch iets waar iedereen naar op zoek is? Het kan heel simpel: zorg dat je een knuffelaar in de buurt hebt! 🙂
Begin je ochtendgymnastiek met knuffelen. Dit lijkt volgens een Amerikaanse professor de ideale ochtendgymnastiek te zijn.

Vermijd stress

A cuddle in the morning

Photocredit: slightlywinded

Ik ken weinig ochtendmensen en nog minder die ’s morgens de behoefte hebben om zware fysieke inspanningen te doen.
Dan is dit voor jullie een geweldige oplossing! Heb je behoefte aan energie? Begin meteen te knuffelen bij het ontwaken. Het elkaar omhelzen zorgt ervoor dat de bloedsomloop wordt geactiveerd, dus stress en slechte gedachten…. verdwenen bij het ochtendgloren!

Verbeter hart- en ademhaling
Knuffelen helpt ons niet enkel emotioneel vooruit, maar ook fysiek doet het wonderen. Ons hart en de ademhalingsorganen worden aangezet tot extra arbeid en zelfs de lever krijgt een extra impuls.

Wilt u beter presteren?
Ochtendgymnastiek, en dan het knuffelen in dit geval, heeft echt wel heilzame werkingen op de mens. Buiten het feit dat we over een betere cholesterol en bloekdrukwaarden beschikken dan, kunnen we ook beter presteren. Na een goede knuffel, komen we sneller op gang, het concentratievermogen wordt opgekrikt en dat werkt positief op de werkplek.

Knuffelen maar!

This post is also available in: enEnglish (Engels)

Laat een reactie achter