Samen klaarkomen en ontspannen

Het klinkt heel vreemd, maar een orgasme zorgt absoluut voor een goed gemoed. Het is iets wat in elke film met een vrijpartij gebeurd, en toch komt het eerder zelden voor in de doorsnee slaapkamer: samen klaarkomen. Uiteraard hangt de media hier een niet heel erg correct beeld op van het samen klaarkomen, want in de praktijk is het helemaal niet zo evident.

Met een paar trucs kunnen we jullie proberen om de romantiek in de slaapkamer terug te vinden, te ontspannen en samen het ultieme genot te vinden.

 

1. Eerlijkheid

Het klinkt heel cliché, maar het is een waarheid als een koe. Durf open met elkaar paten en wees eerlijk tegen elkaar, maar ook tegenover jezelf.
Samen klaarkomen is ook geen must! Hoe meer je dit perse wilt bereiken, hoe groter de kans is dat één van beiden onder zoveel stress staat dat je dit helemaal niet bereikt.

Leer jezelf kennen. Doe dit door eens na te gaan hoe de laatste vrijpartijtjes verlopen zijn. Waarvan geraak je opgewonden, welke fantasieën helpen je, wanneer krijg je een orgasme? Waar ligt het punt nét voor je orgasme?

Praat erover met elkaar. Vertel wat je lekker vindt en wat niet. Hou je ervan dat er vieze woordjes gezegd worden? Lig je het liefste op bed, op de tafel, op het aanrecht? Wil je er een filmpje bij?

Laat je partner ook merken wat je lekker vindt en wat niet. Dit kan verbaal en non-verbaal. Reageer fysiek ook op elkaar als je iets lekker vindt.

2. De juiste sfeer

Probeer eens uitgebreid werk te maken van het voorspel. Dit kan zowel oraal als manueel. De bedoeling is om ervoor te zorgen dat je in dezelfde staat van opwinding geraakt. Probeer ook niet heel de tijd te denken dat je samen moet klaarkomen. Dit werkt enkel als een echte domper.

Zorg voor variatie. Hoe meer je van standje verandert, hoe langer je opgewonden blijft. Zorg er wel voor dat het geen uitputtingsslag wordt voor één van jullie.

Reserveer tijd! Maak een afspraak in de slaapkamer. Wees ook beiden op tijd. Een beetje intieme inrichting is zeker niet slecht. Zet wat kaarsje klaar, wat massage-olie, zet de verwarming lekker op. Relax!

3. Timing

Een man heeft bij zijn tweede orgasme meer controle over het klaarkomen. Het is daarom niet slecht om ervoor te zorgen dat de man al een orgasme heeft gehad. Dit zorgt voor een hoop minder stress bij beiden partijen.

Als vrouw kan je met je bekkenbodemspieren aangeven dat je orgasme op komst is. Dit zorgt er ook voor dat je partner meer opgewonden geraakt. Dit kan net hét middel zijn om gelijktijdig te komen.

Komt de man sneller klaar? Stimuleer de vrouw manueel of oraal tot net voor het hoogtepunt. Dit is het moment voor de penetratie en wordt de brugtechniek genoemd. De penetratie neemt dan de stimulatie van de clitoris over. Dit kan ervoor zorgen dat je samen klaarkomt.

4. Hulptechnieken

De missionarishouding: Probeer als man je bekken op dezelfde hoogte te blijven bewegen. De vrouw wordt van vrij hoog gepentreerd en daarbij wordt de clitoris gestimuleerd. Je kan ook samen je bekken zijwaarts bewegen.

Woman on top: het voordeel om als vrouw bovenop te zitten, is dat je zelf aanvoelt op welke manier je clitoris het beste gestimuleerd wordt en welk tempo je moet aanhouden.

Op zijn hondjes: als de man achter je staat of zit, kan je als vrouw zelf je clitoris stimuleren. Als jullie goed op elkaar afgesteld zijn, kan de man je hierbij zelfs helpen. Dit kan voor beiden voor de nodige opwinding zorgen.

Laat een reactie achter